Parat NAV

Parat er en er en moderne, robust og slagkraftig arbeidstakerorganisasjon med over 40.000 medlemmer fra alle sektorer i arbeidslivet. Parat NAV er en underorganisasjon i Parat, som organiserer statlige og kommunalt ansatte i NAV. Omlag 1100 medlemmer er tilknyttet Parat NAV.

Parat NAV har som visjon å være den beste arbeidstakerorganisasjonen for NAV-ansatte. Vi er opptatt av å finne gode løsninger, er nytenkende og legger vekt på dialog fremfor konfrontasjon. Gjennom dette får vi innflytelse på utviklingen i NAV. Derfor er det viktig at vi er med på å forme arbeidsdagen vår. Parat NAV er med der beslutningene blir tatt.

Vi har godt skolerte tillitsvalgte som du finner på arbeidsplassen, på fylkesnivå, i spesialenheter og sentralt, som er klare til å møte utfordringer vi står overfor. Som medlem av Parat NAV har du i tillegg tilgang til Parats profesjonelle støtteapparat bestående av høyt kvalifiserte ansatte både regionalt og sentralt, med høy kompetanse på omstilling, arbeidsmiljø og arbeidsrett.

Med Parat NAV i ryggen har du en viktig forsikring for at yrkeslivet ditt skal bli så godt og trygt som mulig.

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS